Kleurrijke kleuren voor een woning in Scherpenzeel

Kleuradvies voor het schilderwerk van de begane grond

Toen deze klant hun nieuwe huis in Scherpenzeel aankochten wisten ze een ding zeker; om ons hier echt thuis te voelen mag er wel wat kleur in. Ze gingen namelijk van een landelijk gelegen en kleurrijke bungalow naar een woning in een woonwijk.

Ze waren opzoek naar een warme kleurrijke basis voor het schilderwerk en wilde uitpakken met een kleur voor kozijnen en plinten. De kleuren en materialen moesten bijdragen aan een vintage sfeer. Ook mochten we hen adviseren in het laminaat, wat een klassieke sfeer geeft door het patroon. 
 
Ondanks de vele kleurrijke kleuren in deze woning ervaren deze klanten nu rust. En het aller belangrijkste; het voelt echt als thuis!

Mocht je nu niet helemaal zeker weten of bepaalde kleurtinten, stoffen en printjes bij elkaar passen of weet je niet wat bij jou en je huis past, dan ben je bij La Ilse aan het goede adres.

FullSizeRender_4
FullSizeRender_9
FullSizeRender
FullSizeRender_11
FullSizeRender_6
FullSizeRender_14

- Rik & Denise

Ilse is een lieve, warme en bovenal kundige vrouw die van ons nieuwe huis een echt ‘thuis’ heeft gemaakt.

Mocht je nu niet helemaal zeker weten of bepaalde kleurtinten, stoffen en printjes bij elkaar passen of weet je niet wat bij jou en je huis past, dan ben je bij La Ilse aan het goede adres. Zo heeft ze ons geholpen met het kiezen van de kleuren van alle muren, plafonds, kozijnen, deuren en zelfs de trap.

Ze heeft geluisterd naar onze wensen en kwam met een prachtig kleurenpalet aan kleuren! Nu wij onze intrek hebben genomen in ons huis, zijn we iedere dag nóg blij(er) met de warme en kleurrijke keuzes die we samen met Ilse hebben gemaakt. Ik zou La Ilse dan ook aan iedereen aanraden!

Ik kijk er naar uit om je te leren kennen

Het lijkt mij leuk om jou beter te leren kennen tijdens een kop koffie, zo ontdekken we of er een klik is. Dit is natuurlijk heel belangrijk, wanneer jij mij het vertrouwen geeft om jou te adviseren!
Een kennismaking is 100% vrijblijvend.

Een kennismaking plannen? Of heb je nog vragen? Bel of mail mij dan gerust:

Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta graag voor u klaar!