Een compleet nieuwe indeling voor deze bijzondere woning.

Interieur op maat traject voor een grote verbouwing van een woning in Amersfoort.

In dit interieur op maat traject zochten we onder andere naar een compleet nieuwe indeling voor een bijzonder woning met drie verdieping.
Aan de voorzijde van het huis kom je binnen op de woonverdieping, daaronder bevind zich een verdieping die aansluit aan de tuin.
 
De bovenste verdieping dient als slaapverdieping. De functies van de verdieping hebben we behouden maar de indeling van de verdieping hebben we compleet omgegooid om hun wensen te realiseren. Zo was onder andere een royale woonkeuken een grote wens van dit jonge gezin.
 
Na de indeling stemde we alle kleuren en materialen per verdieping op elkaar af tot in detail en mochten we de woning ook afstylen.

Het traject van intake tot en met uitvoering is perfect verlopen. Tijdens de verbouwing hebben Ilse en Maries ons van allerlei advies voorzien.

IMG_2471
IMG_2476
IMG_2466
IMG_2485
IMG_2794
IMG_2452

- Annika & Yildun

Ilse heeft voor ons voor alle drie de verdiepingen van onze te verbouwen woning een prachtig plan gemaakt waarin zij rekening hield met onze wensen en voorkeuren. In het ontwerp liet zij meerdere prachtige eyecatchers terugkomen, daarnaast verraste ze ons met mega leuke contrastkleuren.

Het traject van intake tot en met uitvoering is perfect verlopen. Tijdens de verbouwing hebben Ilse en Maries ons van allerlei advies voorzien.
Op dit moment zijn we in de afrondende fase van de verbouwing van de 1e twee verdiepingen. Binnenkort starten wij met de uitvoering van het plan voor de derde verdieping.
Ik raad La Ilse en daarbij dan ook Ilse zeker aan als je verbouwplannen hebt. Ze neemt je een hele hoop werk en zorgen uithanden, is ontzettend meelevend en behulpzaam.

Ik kijk er naar uit om je te leren kennen

Het lijkt mij leuk om jou beter te leren kennen tijdens een kop koffie, zo ontdekken we of er een klik is. Dit is natuurlijk heel belangrijk, wanneer jij mij het vertrouwen geeft om jou te adviseren!
Een kennismaking is 100% vrijblijvend.

Een kennismaking plannen? Of heb je nog vragen? Bel of mail mij dan gerust:

Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta graag voor u klaar!