Van bungalow naar Villa

Interieur op maat traject voor een grote transformatie van een woning in Woudenberg.

Voor de grote verbouwing en transformatie van deze woning in Woudenberg mochten we de complete indeling van twee verdiepingen omgooien. Alle ruimtes zouden van plek mogen veranderen. We kregen de vrijheid om een uniek en persoonlijk interieurontwerp te maken voor deze klant.

Dit resulteerde in een bijzondere indeling, het ontwerp voor een maatwerk keuken met rondingen en veel andere maatwerk elementen. Daarbij adviseerde wij ze ook met een uitgebreid kleur- en materiaal.

De eerste verdieping is deels gerealiseerd, dit project wordt eind dit jaar opgeleverd.

Ilse heeft oog voor detail (daar houden we van!) en is creatief, flexibel en discreet. Ilse denkt in oplossingen en kiest niet voor de gangbare materialen, stijl en kleuren.

- Jurian & Marjan

Ilse voelt de dingen goed aan, dacht mee met ons en was niet bang om ons te verrassen, ondanks onze wensen.

Ze heeft oog voor detail (daar houden we van!) en is creatief, flexibel en discreet. Ilse denkt in oplossingen en kiest niet voor de gangbare materialen, stijl en kleuren. Dat was precies wat wij zochten! Ze heeft ons goed verrast. Oh en haar enthousiasme!

Ik kijk er naar uit om je te leren kennen

Het lijkt mij leuk om jou beter te leren kennen tijdens een kop koffie, zo ontdekken we of er een klik is. Dit is natuurlijk heel belangrijk, wanneer jij mij het vertrouwen geeft om jou te adviseren!
Een kennismaking is 100% vrijblijvend.

Een kennismaking plannen? Of heb je nog vragen? Bel of mail mij dan gerust:

Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta graag voor u klaar!