Monumentaal pand in het centrum van Gouda

Een kleurrijk kleuradvies voor het schilderwerk.

De bewoners van dit monumentale pand waren op zoek naar een goede basis voor hun interieur waarin een retro, vintage en Engelse stijl zijn gemixt.
Een goed kleurplan dat buiten de standaard kaders valt en echt past bij hen was een grote wens. Door hun uitgesproken smaak was het voor hen een uitdaging om een gebalanceerde basis te creëren voor de kleurrijke meubels en besloten ze hulp in te schakelen.
 
Ik vond het fantastisch om hen naast dit prachtige kleurrijke advies een ‘het klopt’ -gevoel te mogen geven.
 

 

"We zijn zo verrast door het kleuradvies van Ilse. Ze heeft ons met haar deskundige en enthousiaste aanpak echt enorm geholpen."

image00006
image00005
image00004
image00003
image00001
image00002

- Rosanne & Joost -

We zijn zo verrast door het kleuradvies van Ilse.

We wilden van alles; veel kleur, behang, niet standaard, maar we kwamen er zelf niet uit. Ilse heeft ons met haar deskundige en enthousiaste aanpak écht enorm geholpen. Het plan is gemaakt, ons huis is geschilderd en we zitten glunderend op de bank. Het klopt nu eindelijk met onze kleurrijke meubels, het is absoluut niet standaard, maar wel écht een geheel.
Kortom; een dikke dikke tip om Ilse haar hulp in te schakelen!

Ik kijk er naar uit om je te leren kennen

Het lijkt mij leuk om jou beter te leren kennen tijdens een kop koffie, zo ontdekken we of er een klik is. Dit is natuurlijk heel belangrijk, wanneer jij mij het vertrouwen geeft om jou te adviseren!
Een kennismaking is 100% vrijblijvend.

Een kennismaking plannen? Of heb je nog vragen? Bel of mail mij dan gerust:

Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta graag voor u klaar!